Architect Utrecht ingeschakeld!

header-troost-rutjesVanaf het moment dat wij een architect zijn gaan zoeken om onze woning te renoveren baalde ik enorm…

Ik kon het namelijk maar niet vinden terwijl onze plannen op tafel klaar liggen om te realiseren. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Architect Utrecht. Hier had ik toch wel een prettig gevoel bij en ben informatie gaan inlezen bij hun. Uiteindelijk is het duidelijk geworden dat het maken van een afspraak van belang is, zo kan je het goed en duidelijk overbrengen naar hun toe.

Deze afspraak was dan ook vrij snel gemaakt en afgelopen vrijdag was het zover. Ik moet zeggen dat nu het zover is en wij eindelijk een architect hebben gevonden ik toch zenuwachtig was. Het ging immers om onze eigen ideeen die wij graag willen realiseren! Al met al verliep het erg goed. Wij konden onze plannen gemakkelijk op tafel leggen en ook een duidelijke uitleg geven. Door tegen hun te zeggen dat hun een eigen draai eraan mochten geven merkte ik dat ze dit maar al te graag wilde doen! G_2176839dec

Uiteindelijk hebben hun een overzicht gemaakt met de punten die gerealiseerd kunnen worden, tevens ook een  goede prijs verhouding erbij toegevoegd. Dit was voor ons binnen het budget en hebben Architect Utrecht het werk laten gaan om dit project te realiseren! Wanneer er een Progress is zal ik dit hier direct posten!