Boxspring Tilburg

Bed kopen

Sinds kort kunnen wij weer heerlijk slapen, dankzij een boxspring Tilburg. Dit bed  hebben wij bij Atlas Meubelen gekocht. Een winkel waar je zeker goed kan slagen en waar een groot assortiment te vinden is. De laatste periode in ons oude bed lagen wij maar te draaien om in slaap te kunnen vallen. Dit werd van kwaad tot erger en daarom hadden wij besloten om op zoek te gaan naar een ander bed. Al een tijd wilde ik graag een groot model hebben en het liefste met twee aparte matrassen. Mijn echtgenoot ligt namelijk nooit stil wanneer hij slaapt en daardoor kon ik ook niet goed meer doorslapen.

Boxspring kopen

Zeer mooie boxspring in Tilburg gekocht

Online kan je bij Atlas Meubelen al een zeer groot assortiment vinden. Veel mooie bedden en zeker niet duur. Mijn oog was gevallen op een bed met een hoofdeinde eraan. Onder het bed is genoeg ruimte om spullen in op te bergen. Door een klap systeem kan je makkelijk het bed omhoog klappen en in de ruimte hieronder komen.

Inmiddels hebben wij onze nieuwe bed al in gebruik genomen en het ligt geweldig. Dankzij de goede service die wij bij deze winkel hebben gekregen, is onze keuze op een zeer mooi bed gevallen. De medewerker heeft ons hierbij goed geholpen en ook bij het uitkiezen van een goed matras. Wij slapen inmiddels weer als roosjes en zijn daar heel erg tevreden over.

Atlas Meubelen