Boxspring

Boxspring

KwaliteitEen tijd geleden heb ik voor mijn zoon een nieuwe boxspring gekocht. De boxspring bevalt hem erg goed en hij zegt dat het bed kwalitatief heel erg goed is. Ook zegt hij dat hij heel erg veel profijt heeft van de boxspring met betrekking tot zijn gezondheid. Dagelijks moet mijn zoon veel zwaar werk verzetten waarbij zijn rug het erg te voorduren krijgt. De boxspring biedt hem de juiste comfort en de rust in zijn rug gedurende de nacht. Zelf begin ik nu ook een stukje ouder te worden en ik begin ook steeds meer moeite te krijgen met het opstaan en het uit bed stappen. Daarnaast is mijn rug ook niet heel sterk meer, wat ik ‘s nachts erg goed voel tijdens het slapen. Ik moet erg vaak draaien omdat ik anders op een bepaald gebied in mijn rug erg veel last krijg.

Mijn vrouw is het beu en wil graag dat we gaan kijken naar een nieuw bed dat me de juiste ondersteuning bied, omdat ze zelf door al mijn gedraai ook niet goed meer kan slapen. Zelf weet ik al het een en ander over boxspring bedden, omdat ik destijds met mijn zoon ook zijn bed heb uitgezocht. Deze kennis kan ik op het moment goed gebruiken tijdens het uitkiezen van een nieuwe boxspring.

De wensen die ik heb aan een nieuwe boxspring zijn, een nieuw matras met topmatras die mij samen het juiste slaapcomfort kunnen bieden, zodat ik ’s nachts geen last van mijn rug meer heb. Daarnaast is het fijn om meer steun te hebben tijdens het op de boxspring stappen. Een hoge boxspring zou hier goed bij kunnen helpen en misschien is het zelfs nog wel handig om dit extra te ondersteunen doormiddel van een elektrische box. Op aanbeveling van mijn zoon en op mijn eigen ervaringen met het bedrijf, denk ik dat ik het bed ook bij de zelfde partij ga bestellen, als waar ik het bed van mijn zoon heb gehaald.

Boxspring