De aanvulling op uw interieur: de buffetkast!

Bent u op zoek naar een buffetkast en komt u onderweg telkens de term landelijk tegen? En heeft u het idee dat een landelijke kast niet goed in uw interieur past? In deze blog zal ik toelichten wat nou precies een landelijke buffetkast is en waarom het juist wel leuk is om deze in uw vintage of industriële interieur te plaatsen.

Landelijke buffetkasten

Landelijk betekent eenvoud, landelijke meubels stralen rust en warmte uit. De authentieke meubels hebben vaak hout als hoofdmateriaal en creëren een warme, rustieke, doorleefde sfeer. Eyecatchers zoals stenen potten, stoere kussens en een grote buffetkast die de aandacht naar zich toe trekken zorgen dat er al snel een landelijk effect ontstaat.
Houdt uw interieur wel zo rustig mogelijk, anders verliest u de eenvoud en de sfeer. Beter een paar mooie en grote unieke stukken in uw woning te plaatsen, dan veel kleine spulletjes.
Een buffetkast is dus landelijk als deze authentiek is en gemaakt is van hout. Het mooie van de buffetkasten van Yels.nl is dat deze ook nog een met de hand gemaakt een geschilderd zijn, wat bijdraagt aan het landelijke effect.

Combineren met andere stijlen

Een landelijke buffetkast is niet snel misplaatst in een andere interieurstijl. Het gaat erom hoe je hem combineert. En laat er nou eens heel veel mogelijk zijn met een buffetkast. Allereerst kies je zelf welke accessoires je tentoon wilt stellen in de kast, deze kunnen dus bijvoorbeeld ook in de stijl vintage of scandinavisch zijn. Ook kun je de kast in elke kleur krijgen en schilderen die je maar kan bedenken, verf je de kast diepblauw dan verandert zijn uitstraling gelijk alweer. Ook hangt het af van de accessoires die worden gebruikt in de rest van het interieur.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van buffetkasten? Neem dan snel eens een kijkje op Yels.nl. Zij hebben een breed assortiment en geven u graag een gratis en vrijblijvend advies over welke kast leuk zou staan bij u in huis.