De combimagnetron, iets voor jou?

We kennen de mooie grote ovens in de keuken. Deze enorm handig als je verschillende gerechten tegelijkertijd wilt bereiden. Toch zien we dat mensen steeds meer gaan voor de combimagnetron. Waarom? De combimagnetron heeft enorm veel voordelen en is een echte aanwinst in je keuken. In dit artikel zullen we deze voordelen eens langslopen. Wellicht dat je na dit artikel ook een combimagnetron wilt.

 

De inbouw combimagnetrons van Keukenloods zijn gewone combimagnetrons, maar dan ingebouwd in de keuken. Dit is visueel een stuk mooier dan een losstaande unit, maar ook deze vrijstaande combimagnetrons zijn gewoon te verkrijgen. 

 

De voordelen van zo’n ‘mini oven’ is dat deze niet alleen te gebruiken is als oven, maar ook als magnetron. Sterker nog, hij heeft de snelheid van een magnetron en de voordelen van een oven. Je kan dus gerechten bereiden zoals je dat in een oven zou doen, maar dan veel sneller! De combimagetron kent verschillende functies zoals hete lucht, de conventionele boven- en onderwarmte functie. 

 

We zien dat vooral de mensen die minder ruimte hebben in hun keuken voor een combimagnetron gaan, omdat een grotere oven simpelweg niet past. We zien ook dat mensen met meer ruimte in de keuken een normale oven hebben, maar daarnaast ook een combimagnetron. Hierdoor zijn ze met kleinere gerechten sneller klaar. Win-win situatie dus! De combimagetron past dus overal en zien we terug in alle soorten keukens

 

Ben je overtuigd van de voordelen die genoemd zijn? Dat is mooi, want er zijn nog veel meer voordelen die niet genoemd zijn in dit artikel. Kijk daarvoor op de website van Keukenloods via de eerder gegeven links. Keukenloods is beoordeeld met een 8,9 op basis van 23.000 reviews en zijn dus een serieuze speler.