De mooiste banken van het moment

De keuze op het gebied van interieur is groot tegenwoordig. Van velours tot aan duurzaam geproduceerde producten, de mogelijkheden lijken oneindig. Een bank is een mooi meubelstuk waarmee jij jouw interieur complimenteert. Lees dit artikel voor de nieuwste trends op het gebied van banken!

Velours bank

Velours is een grote trend in het interieur. Logisch dat deze trend ook doorzet op het gebied van banken. Van een bank volledig uitgevoerd in velours tot grote accessoires van velours. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Deze stof die vergelijkbaar is met fluweel geeft jouw bank en interieur een luxe maar huiselijke uitstraling. Ideaal voor na een dag werken. Vooral banken in donkergroen velours zie je veel terug in de meubelzaken. Dat is niet gek want deze kleur geeft een luxe uitstraling en is fijn te combineren.

De duurzame bank

Ben je bezig met waar jouw producten vandaan komen en wil je jouw stempel op de aarde verkleinen? Het aanbod van de duurzame bank is steeds groter. Banken van veganleer, duurzaam geproduceerd en een lange levensduur. Je hoeft tegenwoordig niet meer op de looks in te leveren wanneer je voor een leren bank kiest die duurzaam geproduceerd is.

De bank met verschillende elementen

Verschillende kleuren, verschillende materialen. Alles is mogelijk! Kies wat er bij jou en jouw interieur past door allerlei verschillende elementen te combineren met elkaar. Gebruik stoere materialen zoals metaal of hout met geweven stoffen of leer voor jouw ideale combinatie. Bij Shopx.nl lees je nog meer over de woontrends van 2019.