De Muursticker tekst is echt mooi

Nieuw huisje, inrichtingen en nieuwe ideeën, allemaal dingen die nieuw zijn als je op jezelf gaat. Nu ben ik wel fan van de Muursticker tekst dingen, vind het wel mooi als ik in de ochtend wakker word en dan in de keuken op zo’n Muursticker tekst loop. Nu was ik er al een tijdje naar opzoek maar achteraf bleek het toch het goedkoopst te zijn bij muursticker-kopen.nl. dit is dus dé website om dit aan te schaffen.

sticker2

Snel geregeld

Op deze website heb je echt gigantisch veel keuze uit verschillende stickers voor op je muur. Dit gaat van teksten tot plaatjes en nog veel meer. Je kunt zelfs je eigen fantasie gebruiken en bespreken met dit bedrijf. Maar goed, ik had gekozen voor een sticker van tekst in de keuken, dit vond ik wel mooi want het zorgt ook wat voor opvulling, het lijkt dan echt alsof het iets voller lijkt. Op de website gaat de bestelling procedure gemakkelijk en is dit dan ook snel geregeld. De levering is goed verzorgd en de sticker kan eigenhandig op worden geplakt waar deze gewenst word.

sticker3

Mijn sticker kreeg veel aandacht

Veel nieuwe mensen die het huisje kwamen bekijken zeiden wat over de sticker, allemaal positief, het waren opmerkingen zoals: “Oh wat een leuk idee” “Mooie tekst, wat leuk zeg” allemaal van dat soort dingen. Ik ben er echt super blij mee en wil dan ook dit bedrijf bedanken voor het goede product, zo snel geleverd en voor deze prijs. Volgende bestelling komt eraan!