De tuintrend van 2020: een tijdloze cortenstaal plantenbak

Bent u op zoek naar een vintage look plantenbak om uw woning of tuin een finishing touche te geven? Een cortenstaal plantenbak past in iedere tuin of woning! Door de unieke bruinroestige kleur geeft deze plantenbak een fantastische sfeer aan uw gewenste ruimte. Bij Tuinwaardig bieden zij u een groot aanbod aan in verschillende cortenstalen plantenbakken. Door gebruik te maken van een cortenstaal plantenbak plaatst u een unieke en eigentijdse plantenbak in uw tuin of woning. De cortenstalen plantenbakken worden ongeroest geleverd. Door de weersomstandigheden krijgen de plantenbakken zijn karakter. Hierdoor is iedere plantenbak uniek in zijn soort. Deze plantenbakken zijn geschikt voor binnen en voor buiten. De plantenbakken van Tuinwaardig zijn vorstbestendig! U hoeft er niets aan te doen!

Tijdloze uitstraling met een cortenstaal plantenbak

Door gebruik te maken van een cortenstaal plantenbak in uw woning of in uw tuin heeft u profijt van hoge kwaliteit met een tijdloze uitstraling. Deze plantenbakken staan voor kwaliteit en zijn gemaakt door op pure Nederlandse ambacht. Door de natuurlijke oxidatielaag hebben ze een warme, duurzame en tijdloze uitstraling en naast de esthetische voordelen is de cortenstaal plantenbak geschikt voor allerlei soorten planten en bomen. Deze prachtige plantenbakken worden op bestelling gemaakt. U kunt hierdoor uw eigen afmeting doorgeven en krijgt u een unieke cortenstaal plantenbak geleverd.

Corstenstaal plantenbak wordt ongeroest aangeleverd

De plantenbakken van Tuinwaardig worden op maat gemaakt en ongeroest aangeleverd. Door de verschillende weersomstandigheden gaan de plantenbakken als het ware leven. Het roestproces start als de weersomstandigheden gaan veranderen. Door de regen en de zon krijgen de plantenbakken een unieke en levendige uitstraling. De plantenbakken worden handgemaakt en zijn hierdoor uniek in zijn vorm. Zo kunt u uw wensen bepreken met de professionals van Tuinwaardig en word u op uw wenken bediend. De plantenbakken van Tuinwaardig staan bekend door zijn constante kwaliteit in uitstraling en de waarboring van duurzaamheid. Een cortenstaal plantenbak worden vakkundig gemaakt in Nederland en staat garant voor kwaliteit van de bovenste plank.
Door gebruik te maken van een cortenstalen plantenbak in uw woning of in uw tuin creëert u een authentieke vintage look met een vleugje industriële uitstraling. Corstenstaal is gemaakt van ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. De cortenstalen plantenbakken hoeft u niet te behandelen, de weergoden nemen dit voor hun rekening.
Bent u toch meer gecharmeerd van een houten plantenbak? Bij Tuinwaardig bieden zij u een ruim aanbod aan in verschillende hardhouten plantenbakken. In een prachtige showroom in Steenbergen staan de vakmannen van Tuinwaardig voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies.