De voordelen van een sunshower van Bodyfit

Badkamer

In mijn nieuwe badkamer komt de sunshower van Bodyfit. Dit is een soort zonnebank maar dan voor onder de douche. Ideaal want dit bespaart ontzettend veel tijd. Niet meer eerst onder de zonnebank en daarna douchen maar gewoon gelijktijdig. Douchen en een kleurtje krijgen, wat een uitvinding.

Sunshower

Online bestellen in de webshop van Bodyfit

Wij gaan dus onze hele badkamer vervangen en kunnen de sunshower dus direct erin plaatsen. Maar op de website van Bodyfit heb ik ook gelezen dat je hem ook in een bestaande badkamer kunt plaatsen. Wel zo fijn want als je al een mooie badkamer hebt dan zit je niet te wachten op nog meer kosten natuurlijk. Wij hebben de sunshower bestelt via de webshop van Bodyfit. Er zijn verschillende modellen, elk met eigen specificaties en kenmerken. Deze staan duidelijk bij elk product omschreven. Zo kun je dus ook zonder de hulp van een medewerker zelf een keuze maken. En de sunshower wordt ook nog eens bij je thuis bezorgd. Wij hebben onze sunshower al in huis. Hij staat klaar om geplaatst te worden. Ik kan niet wachten tot ik hem kan gebruiken. We hebben er zoveel goede verhalen over gelezen.

Bodyfit

Verschillende voordelen

Een van de voordelen van een sunshower is dat het heel veilig is in gebruik. Zelfs de uv stralen zijn veiliger dan die in een zonnebank. Wel wordt aanbevolen om er niet langer dan 10 minuten onder te staan. Daar zal ik me dus maar netjes aan houden want dit soort voorschriften zijn er niet voor niets denk ik dan. Ik verheug me nu al op een lekker kleurtje en een stralende teint. Ook lijkt het me heerlijk als extra verwarming onder de douche. Goed voor de spieren en gewrichten ook. Ik denk eigenlijk dat mijn man er ook wel gebruik van zal gaan maken, al zegt hij van niet. Maar het is ook gewoon ontspannend en dat is voor iedereen fijn.