Droogloopmatten voor binnen

Een mooie droogloopmat is mede bepalend voor de entree van een hal of een keuken. Daarnaast wil je natuurlijk dat de vloer schoon en droog blijft.

Droogloopmatten bij Superwoonwinkel

Superwoonwinkel is een webwinkel waar je goed terecht kan voor een degelijke mat voor een lage prijs. Je kan kiezen uit drie soorten materiaal, zeven kleuren en en allerlei maten en diktes. Als je vandaag je bestelling plaatst heb je de volgende dag al een nieuwe mat in huis en de verzendkosten zijn vaak gratis (vanaf € 20,00). Betalen kan achteraf of direct en zonder kosten.

Waar let je nog meer op bij je aankoop?

Afhankelijk van hoe intens de mat gebruikt wordt, kiest je een droogloopmat. Hierbij is de hoeveelheid wateropname doorslaggevend. Hoe meer, hoe beter. Andere punten om op te letten zijn of de mat machine wasbaar is. Kleinere matten kunnen vaak wel in de huishoudwasmachine, maar grotere niet.

Een droogloopmat voor binnen op maat gesneden
Een mat precies op maat bestellen kan ook bij veel matten. Dit staat er dan bij vermeld op de website. Je kunt de maten doorgeven als volgt:
Klik hier mat op maat
Set het vinkje ‘Op maat’ aan
Kies je kleur
Kies een mat
Kies de gewenste vorm
Vul de maten in, in centimeters

Heb je nog vragen?

De klantenservice van Superwoonwinkel staat je graag te woord om je vragen te beantwoorden of je te adviseren bij het maken van jouw keuze. Het telefoonnummer is 085-0471624 en het e-mailadres luidt klantenservice@superwoonwinkel.nl.