Een creatieve en mooie gevel

Een gevel bepaalt in veel gevallen de uitstraling van een bedrijf of woning, met een mooie strakke gevel val je in positieve zin op in de buurt. Welke uitstraling je ook wilt voor je gebouw, met Plastica Waalwijk  bereik je altijd de uitstraling die jij wenst. Ook voor een duurzame en milieuvriendelijke gevel kun je bij het bedrijf terecht. Neem bijvoorbeeld een prachtige houten gevel, vervaardigt van hout uit bossen die verantwoord zijn. Denk ook aan het milieu en gebruik houten panelen welke een keurmerk hebben.

Plastica Waalwijk

Kleurbehoud op de kunststof gevels

Wanneer je kiest voor beplating van kunststof heb je ook een duurzame beplating die jarenlang mooi blijft. De kunststof platen van Plastica Waalwijk blijven lang mooi en verkleuren niet wanneer de zon erop staat. Waar gele kunststof platen vaak lichtgeel worden door het UV licht heb je daar met deze platen geen last van. Je hebt op de platen zelfs lange garantie op de kleur. Ook het bevestigen kun je op verschillende manieren doen, van lijmen tot aan het systeem wat het bedrijf aanbeveelt om te gebruiken.

Plastica Waalwijk

Overal toe te passen

De gevels van Plastica Waalwijk zijn overal toe te passen, of je ze nu aan wil brengen bij een woning of bij een bedrijfspand. Maak je woning aan de buitenkant strak met kunststof panelen, of wil je de woning laten opgaan in de omgeving door deze met hout te bekleden? Wat je ook kiest, alle materialen zijn duurzaam en gaan lang mee. ga je de materialen bevestigen en start je op met behulp van de medewerkers van het bedrijf dan heb je recht op projectgarantie.