Een grammen weegschaal

Aan alles is gedacht, zelfs aan een grammen weegschaal. Deze kan je nodig hebben wanneer jij je eigen oogst wilt gaan zaaien. Hierdoor kan je voorkomen dat je bijvoorbeeld teveel voeding bij je plantjes doet. Maar ook voor heel veel andere doeleinden kan je dit gebruiken. Vanaf het eerste moment dat ik van plan was om mijn hobby een heel andere wending te geven heb ik de website van de Growexpert nauwkeurig in de gaten gehouden. Want hier kan je werkelijk van alles kopen om te gebruiken voor het kreken van je eigen bloemen of plantjes. grammen weegschaal

Een geslaagde oogst

Nadat ik dus besloten had om een andere hobby te nemen, ben ik mij gaan verdiepen in het kweken van plantjes. Niet zomaar plantjes, maar stekjes waar ik later nog iets aan kan hebben. Zo heb ik verschillende groente en fruit gezaaid, maar ook een paar plantjes voor eigen gebruik. ( met een knipoog)

Om precies de hoeveelheid voeding te geven heb ik online, via de webshop van de Growexpert,  een grammen weegschaal gekocht. Op deze manier kan ik tot de gram nauwkeurig in de gaten houden of er wel genoeg voeding is gegeven. Natuurlijk kan ik deze ook voor andere doeleinden gebruiken.