Een inbouw zwembad van kwaliteit

Ben jij van plan om een inbouw zwembad te laten realiseren bij jouw thuis, of wil je wel wat maar je weet niet goed wat voor een design voor een inbouw zwembad? Stop met zoeken en teveel betalen voor een tekening, ga nu naar de website van BodyFit en bekijk daar het uitgebreide aanbod met de nodige informatie.

zwem1

BodyFit staat voor je klaar

BodyFit Pools is al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk zwembadprojecten. De werkzaamheden bestaan uit ontwerpen, produceren, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden voor binnen en buiten. Door de expertise van BodyFit investeer je in een duurzaam, kwalitatief en innovatief product. BodyFit is een bedrijf dat streeft naar de tevredenheid van de klant, zo is er van alles mogelijk en kun jij ook met jouw eigen ideeën bij BodyFit langskomen om alle opties daarbij te bespreken.

Niet alleen het zwembad zelf word ontworpen, geproduceerd, gebouwd, geïnstalleerd en onderhouden, ook alle bijbehorende accessoires. Deze accessoires worden ook aangeboden door BodyFit, om een idee te krijgen om wat voor een accessoires het hier gaat geef ik een paar voorbeelden. O.a. Overdekking, Verwarming, Waterbehandeling, Stofzuigers en Buitendouches.

zwem

Dit kun jij allemaal zelf doen maar er zijn ook onderhoudscontracten verkrijgbaar bij BodyFit, dit houdt in dat er in de zoveel tijd een medewerker langskomt die alles schoonmaakt en advies geeft. Ook krijg je hierbij korting op alle onderhoudsproducten die verkrijgbaar zijn op de website. Wil jij nou meer informatie, ga dan naar de website of neem even contact op met één van de medewerkers.