Een industriële badkamer stijl

Industrieel is echt de interieur trend van deze tijd, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer. De badkamer met industriële stijl typeert zich door de stoere en robuuste aspecten zoals staal, hout en beton. De badkamer kan net zo stijlvol eruit zien ook met industriële elementen juist omdat er aandacht is besteed aan de natuur. De natuur is een van de belangrijkste elementen voor de industriële stijl.

Badkamermeubels

Iets wat echt typerend is voor een industriële badkamer zijn de donkere kleur meubels, zoals een douchecabine zwart, de zwarte kranen of het badkamermeubel in betonlook. Er zijn badkamermeubels helemaal in zwart staal, maar ook de combinatie van hout en zwart is een ware trend in het wereldje van de industriële badkamers. 

Combineer industrieel met kleur

Hoe kan je kleur combineren met een industriële badkamer stijl? Je hoeft niet een complete badkamer in dezelfde kleur te hebben, juist de combinatie van robuust en stoer met een zachte kleur kan heel mooi zijn. Welke kleur dat is dat ligt natuurlijk volledig aan jezelf welke kleur jij mooi vind, je kan dan de handdoeken en accessoires in kleur doen en die combineren met de industriële badkamermeubels. 

Licht in de badkamer

Juist bij een industriële badkamer speelt het licht een grote rol, als de badkamer te donker is oogt de ruimte ook kleiner. Zorg daarom voor voldoende kunstlicht als je geen raam in je badkamer hebt. door aardetinten te verwerken in de badkamer oogt het niet te donker, maar is het wel nog passen bij de industriële badkamer stijl.