Een lichtkoepel van hoge kwaliteit!

Leuk dat ik je weer hier op mijn blog tref, jullie weten inmiddels al wel dat ik altijd bezig ben met het mooier maken van mijn woning.  Pas geleden is dit weer erg goed gelukt. Ik vond namelijk dat ik wel wat extra ruimte in mijn woning kon gebruiken, daarom heb ik een uitbouw gedaan. Dit ziet er echt prachtig uit en ik heb nu ook veel meer ruimte. Helaas vond ik een ding wat minder aan de uitbouw, er kwam namelijk erg weinig licht bij mij de kamer in, daarom heb ik een lichtkoepel gekocht. Dit heb ik gedaan op de website van Lichtkoepel.info, hier staan erg veel mooie lichtkoepels voor leuke prijzen. Inmiddels is de lichtkoepel al geplaatst en ziet her er echt super uit. Ik heb nu voldoende licht in mijn kamer en dat doet mij goed. Ik heb er al veel leuke reacties op gehad en daarom weet ik zeker dat het goed zit.

Een echte aanrader!

Omdat ik er zelf zo blij mee ben wilde ik dit graag met jullie delen. Ik denk dat veel mensen hier wat aan kunnen hebben. Het zorgt er namelijk echt voor dat de ruimte waar de koepel geplaatst wordt iets speciaals krijgt. Als je geïnteresseerd bent geraakt kan je het beste even op de website kijken voor meer informatie en andere foto´s!