Een mooie lichtkoepel is niet duur

Een lichtkoepel zie jij waarschijnlijk ook weleens bij iemand, maar vaak denk je dat het erg duur is om te laten maken. Jouw huis kan meer waard worden als je een lichtkoepel laat plaatsen, en naast dat word je huis ook nog eens veel mooier dan dat ie al is. Het is dus zeer aan te raden voor iedereen om zo’n koepel te laten plaatsen. Koepels hebben 10 jaar garantie en zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Niemand wilt dat natuurlijk en dat vind het bedrijf ook erg belangrijk. Het bedrijf doet alles voor de klant want de tevredenheid van de klant is het allerbelangrijkste.losse koepel

Bestellen en kopen

Het kopen en bestellen van koepels is erg makkelijk en snel. Zelf heb ik er ook ervaring mee want mijn huis had iets nieuws nodig. Als je kijkt naar het aanbod dat ze hebben dan zie je dat er erg veel keuze is. Ik kon zelf niet goed kiezen welke ik wou hebben en daarom heb ik gebeld voor advies, dat is natuurlijk gratis want dat is een stukje service. Na gebeld te hebben was ik er wel uit welke ik graag wou hebben en ik heb ze gewoon besteld. De levering was erg snel en ik kon zelfs achteraf betalen waar ik erg blij mee was. De bestelling had ik binnen 4 werkdagen thuis en dat is erg snel. Ik heb samen met een vriend van me de koepels geplaatst en dat was zo gedaan. Ik ben erg tevreden met de scherpe prijs, de kwaliteit en de service van het bedrijf. Zeer tevreden!

hr lichtkoepel