Een nieuw badkamer plafond nodig?

Een badkamer is nu eenmaal een ruimte waar je tot rust moet kunnen komen. Ongeacht welke kleuren je ook gebruiken wilt, het is en blijft van belang dat het een rustgevende locatie is.

Onze badkamer ziet er ook goed uit, daar niet van, echter stoor ik me enorm aan het plafond. Onze badkamer plafond dateert uit de jaren ’60. Je kent het vast wel, oubollig plafond waar je eigenlijk niks meer mee kan. Ikzelf heb hier ook jaarlijks een pot verf voor gekocht om het te renoveren, echter blijven de vlekken steeds weer terug komen. Hier baal ik zo van waardoor ik een expert ervoor heb ingeschakeld in de hoop hier eens vanaf te zijn. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden, onze badkamer willen we sowieso volledig gaan renoveren.

Plafond-Florence-overkapping-buiten-330x174

Online zoeken

Het feit dat als je dit online gaat zoeken is ideaal. Via het internet kan je wat dat betreft meer vinden als dat je het in de stad gaat zoeken. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Heering. Hier is het bekend dat je de badkamer plafond volledig kan aanpakken voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze prijs is natuurlijk van tevoren niet duidelijk aangezien Heering graag eerst wilt bekijken alvorens er een offerte komt. Uiteindelijk zijn ze bij ons langs geweest en hebben ze een, naar mijn mening, zeer leuke offerte gemaakt. Hier hebben we dan ook vrijwel meteen akkoord voor gegeven.