Nu voor u speciaal een sauna op maat!

Sauna

Herkent u het gevoel zodra u een sauna instapt? Het vergeten van de drukte van alledag en volledig tot rust komen. Wacht dan niet langer en verwen uzelf door te kiezen voor Bodyfit die een sauna op maat voor u zal maken. Bodyfit maak voor u een cabine op maat, produceert zelf alle producten en installeert deze in uw eigen (woon)omgeving. Dit bedrijf biedt u een eindeloos groot maatwerk aanbod, infraroodcabines, combinaties hiervan met verschillende afmetingen. Als u het ontwerp goedkeurt, dan gaat vervolgens de opdracht naar de fabriek waar het wordt gemaakt.

Spa

Professionele sauna’s

Het ouderwets vakmanschap en een high tech machinepark staat al jaren garant voor sauna’s van topkwaliteit. De goede kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, de ijzersterke constructie en de luxe uitstraling maken uw wensen tot een uniek stuk vakwerk. De sauna’s worden allemaal met liefde gemaakt. Bodyfit besteed hierbij de uiterste zorg aan de afwerking ervan. Dit allemaal zorgt ervoor dat u keer op keer een top ervaring zal beleven!

Spa

Succesvol

Veel projecten heeft Bodyfit al tot een succes gebracht, zo kunt u op de website voorbeelden zien van sauna’s die door Bodyfit gemaakt zijn. Ook kunt u onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen en samen met onze medewerkers uw eigen wellness centrum ontwerpen tegen scherpe prijzen. Voor iedereen hebben wij een sauna met respect voor iedere budget. Tijdens het gehele proces staan wij voor u klaar met hoogwaardige kwaliteit en service! Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het realiseren van wellness projecten op maat voor de professionele markt.