Erg tevreden over de lijstenmakerij Eindhoven

Afgelopen zondag heb ik voor Moederdag een geweldig cadeau gekregen. Mijn zoon had als cadeau een foto’s van lijstenmakerij Eindhoven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van lijsten, schilderijen en foto’s. Ze hebben daar ontzettend veel ervaring in. Mijn zoon gaf aan dat hij het had laten maken bij lijstenmakerij Eindhoven, omdat ik ook heel graag zo’n foto wil met ons gezin, anders zou ik het nooit vragen waar hij het vandaan heeft.

Geweldige prijzenlijstenmakerij Eindhoven

Het bedrijf beschikt niet alleen over een uitgebreid aanbod, maar de prijzen zijn ook nog eens geweldig. Als je de prijzen van hun vergelijkt met soortgelijke bedrijven zit daar een gigantisch verschil tussen. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij soortgelijke ideeën.

lijst-151-1-300x300Uitstekende service

Zodra je een aantal voorbeelden doorstuurt, krijg je direct een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Uiteraard kan je ook jouw eigen wensen doorgeven. Indien je voor een verrassing kies, zoals wij dan komen ze met hele originele en leuke ideeën. Persoonlijk vind ik dat erg leuk. Ze zijn toen aan de slag gegaan met het maken en met na 6 dagen kregen we het al opgestuurd. De service is dus perfect, evenals de kwaliteiten van het fotolijstje. Eigenlijk alles wat je als klant verlangt van een bedrijf komen ze na. Namelijk een goede service, voordelige prijzen en ze leveren kwaliteit!

Meer informatie vind je op de website van lijstenmakerij Eindhoven. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.