Eric Kuster stijl meubels

Eric Kuster stijl meubels

In Nederland is de Eric Kuster stijl meubels helemaal in opkomst! Eric Kuster is internationaal een groot interieur designer. Bij Wereld Laminaat en Meubelen kun je veel diverse meubels en accessoires vinden in de stijl van Eric Kuster. Denk hierbij aan bankstellen, mooie decoraties voor in huis, etc. Dankzij de enorm ruime showroom van wel 4500 ㎡ kun je er wel vanuit gaan dat er zeker iets te vinden is in jouw stijl! Ook voor elk meubelstuk in elke kamer zijn er wel bijpassende decoraties. Bij Wereld Laminaat en Meubelen kun je eigenlijk gewoon voor je hele inrichting slagen!

Eric Kuster stijl meubels bij Wereld Laminaat en Meubelen

Al 18 jaar is Wereld Laminaat en Meubelen gespecialiseerd in meubels en accessoires. Je kunt veel verschillende stijlen vinden in hun showroom. Bijvoorbeeld Richmond meubels en veel andere merken. Alles wat ze met elkaar gemeen hebben is de hoge kwaliteit. Of je nou een houten vloer koopt, of een bankstel, stoel, of eettafel… de keuze is enorm, de kwaliteit is goed en de prijzen zijn concurrerend! Ze heten dan ook niet voor niets Wereld Laminaat en Meubelen. Bij hun komen verschillende werelden samen en dit weten zij te combineren tot de meest mooie inrichtingen. Het is dan ook alleen al leuk om even te komen kijken in de showroom en de sfeer te komen proeven!

interieurWereld Laminaat en Meubelen

In 2000 is Wereld Laminaat en Meubelen begonnen op een andere locatie. Maar na een tijdje hadden ze niet genoeg plek meer en daarom zijn ze verhuisd naar Dr. C. Lelyweg 17 in Arnhem. Hier hebben ze veel meer ruimte en het is ook gewoon een betere plek waar ze meer kunnen aanbieden aan de klanten. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Wereld Laminaat en Meubelen voor meer informatie en de contactgegevens!