Het volgende feestje, die wordt groots

We hebben ons een jaar goed moeten inhouden. Maar daar kunnen we mee leven. Zolang we volgend, of eigenlijk komend, jaar alles eruit mogen gooien. We zijn er aan toe om alles eruit te dansen en te genieten met vrienden. En daar hoort natuurlijk een groot feestje bij, en wie weet organiseer jij die wel met jouw vrienden wanneer het allemaal weer kan.

 

Je eigen grote feest organiseren

Het enige wat je eigenlijk in het begin nodig hebt, is een groot veld waar het feest plaats kan vinden. En een reden, die hebben we niet perse nodig. Het is juist het vieren van de vrijheid. We mogen weer wanneer het gehele corona gedoe achter de rug is. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Dus pak je organisatie spullen maar uit de kast, we gaan een feestje organiseren.

 

Wanneer je een groot feest gaat organiseren, waar moet je dan allemaal op letten? Denk bijvoorbeeld aan de locatie waar je het feest gaat geven. De locatie moet natuurlijk wel goed bereikbaar zijn en groot genoeg voor iedereen die gaat komen naar jouw mini festival. En daarnaast moet je en goede muziek en licht installatie regelen zodat je ook echt een sfeer kan maken om te feesten. 

 

Wanneer je dit allemaal geregeld hebt, kan je natuurlijk de drank en alle hapjes gaan inslaan en reclame maken voor je mini festival. En we geven je groot gelijk wanneer je tickets gaat verkopen. Niet alleen om goed te weten hoeveel mensen er komen, maar ook om een klein beetje geld te verdienen omdat je natuurlijk wel de locatie regelt, en ook zo de muziek en licht en natuurlijk alle lekkere versnapperingen binnen haalt zodat iedereen kan genieten. Dus waarom niet wat geld vragen, al is het tien euro. Dat kunnen mensen wel missen en dat gaan ze wel betalen voor een leuk festivalletje zo na de corona tijd.

 

Nog wat verde leuke aankleding

En om het helemaal af te maken is het natuurlijk ook leuk om wat ballonnen en slingers op te hangen. Want het wordt natuurlijk een groot feest. En zo ook, net als op echt grote festivals, fotograven die iedereen op de foto gaan zetten. En zo kan je ook gebruik maken van photoflyer.com. Zo kan iedereen zijn eigen polaroid krijgen op het festival en die kunnen ze dan ook nog eens gelijk mee naar huis nemen. Dit is natuurlijk super leuk, en een super leuk aandenken voor de mensen die zijn gekomen. Nou heb jij nu ook zin in een leuk feestje?