Hoe doe je tapijtreiniging?

tapijtreiniging

Het is misschien een gekke vraag, maar hoe doe je tapijtreiniging? Hier heb ik mij werkelijk nog nooit mee bezig gehouden, en dat terwijl ik in de schoonmaak werk! Zelf heb ik nooit een vloerbedekking gehad en daarom hoefde ik het ook nooit schoon te maken. Wanneer ik bij clienten ben, voer ik bijna altijd alleen maar werkzaamheden uit die ik ook al in mijn eigen huis heb gedaan. Zo weet ik hoe het moet. Nu heb ik er een nieuwe client bij en zij heeft een vloerbedekking. De vorige keer dat ik daar was, vertelde zij mij dat ik dat zal moeten gaan schoonmaken over een aantal weken. Haar vorige hulp deed dat ook eens in het half jaar. Nu wil ik natuurlijk niet door de mand vallen en daarom hoor ik graag hoe ik het beste tapijtreiniging kan uitvoeren. Ook simpele tips zijn natuurlijk zeer welkom!
tapijtreiniging

Tips nodig

Voor in huis heb ik bijna nooit tips nodig, maar wanneer het gaat om een tapijtreiniging, moet ik nu alles weten dat jullie ook weten! Denk bijvoorbeeld ook aan een droogloopmat, hoe maak je die schoon? Ik heb werkelijk geen idee. En het moet natuurlijk wel goed gebeuren, mensen betalen er niet voor niets voor. Toen ik online ging zoeken kwam ik een bedrijf tegen dat dit schoonmaak klusje uitvoert, vinden jullie dat ook een goed idee? Dan schakel ik hen namelijk gewoon in, in overleg met mijn client natuurlijk! Alvast bedankt voor alle tips en adviezen.

 

tapijtreiniging