Hoe richt je de tuinkamer in

Veel mensen zien een tuinkamer als een extensie van de tuin en zetten hier al snel ook zit meubels in die normaal gesproken bestemd zijn voor de tuin zelf. Tuinkamers zijn ontzettend leuk qua inrichtingen omdat er een zoveel mogelijkheden zijn. Zodat jij er een echt spektakel van kan maken om naar te kijken.

Overdekking

Veel tuinhuizen hebben de optie om schuifdeuren en makkelijk te openen deuren te plaatsen zodat je echt het gevoel van buiten zijn hebt. De overdekking zorgt voor een beschutte zit hoekje en beschermt je tegen de wind en eventueel zelfs regen. Om het echt een apart hoekje te maken is het slim om de overdekking met een onderdeel op de grond overeen te laten komen zoals een opstapje.

Planten huis

Het fijne aan een onderdeel wat vastzit aan je huis en een extensie is van je tuin is dat er planten kunnen staan die zowel buiten als binnen leven. Hiermee kun je de tuin echt een groene oase maken. Kijk ook naar planten die normaal gesproken in een warmer land groeien in je tuinhuis zou je een soort van kas kunnen installeren zodat je dingen kunt groeien die leven in allerlei klimaten.

Vuur pit

Om ook te genieten van je tuin in de koudere dagen zou je een kachel of een soort van vuur pit kunnen instaleren. Zodat in de winter jij met je vrienden en familie kunt genieten van een wijntje en een deken bij het vuur. Het geeft je interieur een huiselijk gevoel en laat je ook nog genieten door weer en wind van jouw tuin.

Bron: van van EE