Hoe richt je een kantoor aan huis in?

Tegenwoordig werkt bijna iedereen wel thuis, vele omdat dat de norm is en geen andere keuze hebben, maar sommige willen zelfs na de corona tijd thuis blijven werken. Thuiswerken is een stuk fijner wanneer je een aparte ruimte hebt die je kan inrichten als kantoor. In dit artikel lees je wat tips die jou kunnen helpen om je thuiskantoor in te richten, zodat jij thuis net zo productief kan werken als op kantoor. 

De meubels

Je eigen kantoor inrichten aan huis kan net zo leuk zijn als het inrichten van je huis, vergeet alleen niet dat het nu om een ruimte gaat. Een ruimte waar jij net zo goed moet kunnen werken als wanneer je op kantoor werkt. Het is belangrijk dat je een werkplek hebt waar je veel en hard achter kan werken. Het is dan ook geen overbodige luxe om te investeren in een goede bureaustoel en een bureau. Een zit sta bureau is een hele goede oplossing voor thuiswerkers, je kan er namelijk achter zitten, maar er ook achter staan. Zo kan je zitten en staan afwisselen wat zorgt voor nog meer productiviteit. 

De kleur van de muren

Vergeet niet dat er in de ruimte gewerkt moet worden en het dus ook belangrijk is dat de muren een kleur hebben die ervoor zorgen dat je geconcentreerd aan het werk kan. Welke kleur dat is dat is afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur, dit kan ook wit zijn. Probeer wat testers uit en kijk van welke kleur je zin krijgt om te werken en niet snel wordt afgeleid. 

 

Bron: Thuiswerkwinkel