Holland Warmte een aanrader

Na mijn zoektocht naar een goed bedrijf voor het plaatsen van een CV ketel, kwam ik uiteindelijk bij Holland Warmte. Ik had Holland Warmte helemaal over het hoofd gezien, want dit bedrijf stond ergens bovenaan in Google. Ik ben achteraf ook heel erg blij en gelukkig dat ik dit bedrijf heb gevonden en dat ik hiermee een akkoord heb kunnen sluiten. Daarom schrijf ik nu ook dit blog.

Snelle reactie

De meeste bedrijven hebben zo’n bandje bij de telefoon, heel irritant, dat komt omdat niet iedereen overal in is gespecialiseerd. Bij dit bedrijf is dat niet zo, iedereen weet er veel vanaf en helpen je met de juiste beslissing nemen. Nadat ik hun had gecontacteerd kreeg ik een snelle reactie, ze zijn heel soepel in het regelen van hun agenda, zo had ik al dezelfde week een afspraak!

Hengelo-CV-Ketel

Vakkundige medewerkers kwamen langs

Op de dag van de afspraak stopte er een busje voor mijn huis, dat busje was totaal volgeplakt met promotie, echt een goed voorkomen! De vakkundige medewerkers hebben eerst de situatie bekeken, daarna onder het genot van een kopje koffie en een stuk taart besproken hoe alles in zijn werking zou gaan. Dit vond ik heel prettig want dan wist ik ook gelijk wat mij te wachten stond. Eenmaal aan de slag was er een rustige sfeer, ze deden hun werk en hadden alles bij de hand.

Eindresultaat geweldig

Het eindresultaat is geweldig, mijn huis heeft een perfecte temperatuur en ik ben zeer tevreden over de service. De mannen hebben een perfecte dienst geleverd en ik wil het bedrijf daarom ook heel erg aanprijzen bij iedereen! Echt een geweldig bedrijf met geweldige medewerkers.

cv-ketel