Je droomhuis realiseren

U bent er over uit dat u uw droomhuis laat bouwen. Een mooie rietgedekte villa in het buitengebied, of een statig herenhuis in de stad. Ieder heeft zo zijn of haar eigen smaak en wensen. Maar waar begin je met zo’n idee?

Het begint allemaal bij de locatie. U heeft een mooi stuk land op het oog waar u graag uw woning op wilt laten bouwen. Hartstikke mooi! Dat betekent dat u nu kunt gaan bedenken hoe het huis er uit komt te zien. Groot stuk gras, of toch meer tegels? Een mooie schuur met een werkbank of toch een vijver? Samen met een architect het creatieve proces doorloopt om het ontwerp van uw droomwoning op papier te zetten. Eenmaal goedkeuring van het ontwerp van uw zijde, zal het architectenbureau uw plan indienen en zo van de nodige vergunningen en dergelijke voorzien.

Met deze vergunning op zak kunt u op zoek gaan naar de juiste partij die uw droomhuis gaat realiseren. Uw architectenbureau kan u hier vaak in begeleiden en adviseren.

Als u de juiste partij denkt gevonden te hebben, begint de fase van het realiseren van de woning. Het bouwproject loopt voor u als opdrachtgever vaak zonder zorgen. Een bouwmanager neemt alles voor u waar op de bouwplaats, waardoor u hier niet veel omkijken naar heeft. U kunt natuurlijk altijd een kijkje komen nemen op de bouwplaats om te zien hoe de vorderingen van de bouw verlopen!

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver: de oplevering van uw droomwoning. Na deze geheel in eigen stijl ingericht te hebben, kunt u heerlijk genieten van uw eigen plekje, en zorgeloos achterover leunen!