Kasten op maat

Je kent het vast wel: je hebt op zoek naar een nieuwe kledingkast, maar je hebt geen zin in weer een IKEA-kast; of een andere fabrieksgemaakte kast. Je bent wel toe aan was anders. Alleen is de vraag: wat? Misschien is een draaideurkast wel wat voor jou.

Nu hoor ik je denken: draaideurkast? Wat is dat voor soort kast? Nou, een draaideurkast is misschien wel de meest bekende soort kast die er bestaat: namelijk een kast waarvan de deuren opengaan door middel van een scharnier. Net zoals je koelkast dus eigenlijk. Alleen in het dagelijks leven gebruiken we dat woord, draaideurkast, niet zo vaak. De meeste mensen zeggen gewoon ‘kast’, tenzij we het over een kast met schuifdeuren hebben, dan maken we er schuifkast of schuifdeurkast van. Maar het mooie van zo’n draaideurkast is dat er echt van alles mogelijk is.

Zeker als je je nieuwe draaideurkast bij https://www.elkekastopmaat.nl/ besteld. Zij kunnen namelijk jouw kast precies op maat maken. Hij kan helemaal voldoen aan jouw wensen. Zo kan je niet alleen een kast van allerlei afmetingen laten maken, zodat ie precies in de ruimte past, je kan ook zelf de stijl van de kast bepalen, zodat de kast naadloos aansluit bij het interieur van je slaapkamer. Ook kan je zelf bepalen welke houtsoorten er voor de kast worden gebruiken. Of wat dacht je van de handgrepen? Je kunt het zo gek niet bedenken. Een kledingkast, of andere kast, want draaideurkasten zijn niet alleen voor slaapkamers, helemaal gemaakt naar jouw wensen en inzichten. Dus als je ook nog op zoek bent naar een nieuwe TV-kast, wijnkast, vitrinekast of wat voor soort draaideurkast dan ook, bij elkekastopmaat zit je aan het juiste adres.

Dat is wel even wat anders dan een IKEA-kast, hè?