Kleine keuken kwam op het juiste moment

Ik ben kunstenaar van beroep en werk veel in mijn atelier. Ik schilder portretten van mensen. Dit gebeurt ook vaak in de avonduren en dan blijf ik ik de hele dag in mijn atelier. Er zit namelijk twintig kilometer tussen mijn huis en mijn atelier. Dat vind ik te ver om dan even naar huis te gaan om te eten. Vaak at ik dan niet of pas om elf uur ’s avonds als ik thuiskwam. Vaak leidde dat ertoe dat ik om een uur half tien geen energie meer had om te schilderen. Eerst had ik dat niet zo door dat dit kwam doordat ik niet at. Een paar maanden geleden attendeerde een klant mij erop dat ze vond dat ik niet bij de les was. Om eerlijk te zijn was ik blij met deze opmerking. Ik besloot op basis van deze opmerking dat ik een kleine keuken wilde in mijn atelier. Dan kon ik daar mijn eigen eten klaarmaken voordat ik de avond inging. De prijzen vielen me wel erg tegen van deze keukens. Zeker als je kiest voor een timmerman was dit voor mij onbetaalbaar. Hier vond ik wel een keuken die goed paste bij mijn wensen. Prima website trouwens dit. Handig, overzichtelijk en voldoende informatie per product. Na een half uurtje had ik er eentje besteld hier.

Succes

Nu heb ik weer voldoende energie in de avonduren door mijn kleine keuken. Ik kook er zelfs de meest uitgebreide maaltijden op. Laatst at een klant zelfs een hapje mee, dat vond ik onwijs leuk. Sinds ik tot aan met de avond door kan schilderen ben ik veel productiever en energieker. Dankzij deze kleine keuken en dit bedrijf. Helemaal top!