Maak je tuin compleet

overkapping

Een tuin is geen tuin als je niet zomer en winter er lekker in kunt zitten, maar ook om de tuin in huis is te halen is een overkapping een uitstekende manier om dat te doen. Of je nu een rijtjeshuis hebt of een vrijstaande woning, bij Verasol vind je altijd een passend exemplaar voor je tuin. Wat je wensen ook zijn, je kunt het zo eenvoudig en zo luxe maken als je wilt. Bekijk de mogelijkheden om zowel in de zomer en winter optimaal gebruik te kunnen maken van je tuin.

overkapping

Ook in de winter in de tuin zitten

Een overkapping van Verasol kun je met diverse opties uitbreiden, zo is het mogelijk dat je er een echte kamer van maakt. Verleng de woonkamer en betrek de tuin erbij, door gebruik te maken van glazen wanden maak je er een kamer van. Wordt het in de zomer te warm dan is er zonwering beschikbaar om de warmte buiten te houden, in de winter verwarm je de kamer met een verwarmer. Maak de sfeer compleet met mooie verlichting om ook de avonden buiten te kunnen zitten.

Verschillende modellen

Ben je op zoek naar een overkapping maar weet je nog niet precies wat voor model? Bij Verasol zijn er verschillende modellen in het assortiment, voor ieder budget is er een geschikt model te vinden. Van stijlvol en eenvoudig tot een robuuste en zeer luxe model, voor iedere woning is er een geschikt model verkrijgbaar. Ook in de kleuren heb je meer dan voldoende keuze, kies een mooie kleur die bij je woning en interieur past.