Mijn dochter wilde een behangboom

Als ik spreek over een behangboom gaat er bij niemand een belletje rinkelen. Puur vanwege het feit dat het ook niet echt heel bekend is. Toch is het erg leuk voor kinderen om te hebben op hun slaapkamer! Wist je dat deze boom echt van behang is en dus op de muur komt? Hiermee versier je de kamer van je zoon of dochter zonder dat het ruimte kost…

Maar waarom behang?images

Veel mensen die bij mij op visite komen zijn in de eerste instantie nogal sceptisch over het feit dat ik maar 1 boom heb en niet meerdere. Maar zodra ik ze laat zien hoe prachtig het staat zijn ze verbaasd. De boom die ik heb besteld voor mijn dochter haar kamer wilde ik iets groter hebben als dat ze standaard worden aangeboden. Het plafond op de slaapkamer is nu eenmaal wat hoger en om er een kleine behangboom op de muur te plakken ziet er ook niet echt realistisch uit. Door contact te zoeken met inke.nl, waar ik trouwens deze boom besteld heb, is mij duidelijk geworden dat dit absoluut geen probleem is. Ik hoefde alleen maar de maten door te geven en de rest zou worden geregeld voor mij, nou ja ons.images (1)

Het moment was er toen het werd bezorgd bij ons thuis, ik kon namelijk niet meer wachten tot mijn dochter uit school kwam en mocht als eerste het bekijken. Laaiend enthousiast was ik!