Modulaire units voor de bouwplaats: hiervoor moet je kiezen!

Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, modulaire units kunnen voordelig zijn voor je bedrijf. Door modulair te bouwen kunnen bedrijven snellere doorlooptijden, lagere kosten en meer veiligheid verwachten. Omdat modulaire gebouwen in een fabrieksomgeving worden gebouwd en vervolgens naar de bouwplaats worden getransporteerd, is de kans kleiner dat er weersvertragingen optreden.

Modulaire constructie

Voorzieningen zijn op niet alle werkplekken vanzelfsprekend om te hebben. Wanneer je een goed ingericht kantoor in loopt verwacht je al snel dat de sanitaire voorzieningen er zijn. Maar niet overal is dit zo vanzelfsprekend. Een werkplek kan hele verschillende vormen aannemen en soms ontbreekt het aan een plek om even te kunnen zitten, of gebruik te maken van het toilet. Een modulaire unit is perfect voor dit soort plekken. Er is ook een groot verschil met een een dixi, behalve dat dit toilet ook verplaatsbaar is. Een modulaire unit onderscheidt zichzelf echt doordat het voelt als een aparte ruimte. Zo kun je in een bouwkeet unit een tafel neerzetten waar je rustig even pauze 

Efficiënter werken

Snellere doorlooptijden, lagere kosten en verbeterde veiligheid zijn enkele voordelen van modulaire units. Doordat het mogelijk is om op het terrein zelf werk te doen waar je anders niet aan toe zou komen. Het is echt lastig om op sommige terreinen rustig te werk te kunnen gaan. Een goed voorbeeld is een bouwplaats waar dus niet zo makkelijk naar het toilet kan. Op dit soort plekken is het prettig als je je even terug kan trekken zonder dat je in hoeft te leveren op comfort. Het is extra veel waard op plekken waar een zo'n plek niet vanzelfsprekend is. Een sanitair unit is super makkelijk te gebruiken maar ook heel comfortabel als er veel buiten gewerkt moet worden of als er geen toilet aanwezig is geweest. Met de komst van een sanitair unit zijn een hoop medewerks vaak blij verrast. 

Duurzaamheid

Een duurzame keuze op de werkplek, modulaire sanitaire units voor de bouw zijn zelfs daar ook een goed voorbeeld van. Deze duurzame sanitaire oplossingen zijn ontworpen om comfortabel te zijn voor werknemers, veilig voor het milieu en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien kunnen ze snel op elke locatie worden geïnstalleerd zonder de voortgang van de bouw te verstoren en ze kunnen ook heel lang gebruikt worden zonder heel vies te worden of kwalitatief minder goed te zijn. Wat is er niet zo dol op deze milieuvriendelijke toiletten?