Nieuwe vloer voor in de slaapkamer

Hoewel we de slaapkamer allemaal een erg belangrijke ruimte vinden zien toch veel mensen zien vaak op tegen het aanpakken van hun vloer. Dit is ook niet heel raar natuurlijk, immers kost het veel tijd en geld. Maar er zijn ook andere redenen waarom mensen liever niet met de vloer aan de slag gaan. Wellicht wel de meest voorkomende reden is dat mensen vaak niet goed weten welke soort vloer het beste bij hun woning en woonstijl past. Omdat er gewoon bizar veel opties zijn, bij veel verschillende aanbieders zien veel klanten door de bomen het bos niet meer. Door keuzestress blijft de huidige vloer dan toch maar weer een paar jaartjes liggen. Om je in ieder geval een beetje op weg te helpen volgens hier  twee suggesties voor vloeren die perfect passen bij twee stijlen, de industriële en landelijke woonstijl. Zo kun je misschien toch een mooie vloer kiezen voor je slaapkamer

Industrieel wonen

De industriële stijl gaat de boeken in als een stoere maar toch rustige woonstijl. Deze uitstraling wordt gecreëerd door het gebruik van veel metalen en industriële materialen, zoals bijvoorbeeld meubels met metalen frames. Het kleurgebruik is vaak wat donkerder en zonder al te veel poespas. Effen kleuren dus. Maar toch is het niet alleen maar stoer. Want door het schaarse gebruik van attributen en rustige kleuren komt de industriële stijl toch ook huiselijk over. Perfect voor de slaapkamer waar je rust zoekt. Ga je voor de industriële look dan is een cire betonnen vloer aan te raden. Beton cire slaapkamer geeft namelijk een erg stoere en rustige look. Daarnaast biedt beton cire slaapkamer vele kleuren, zodat er zeker iets voor je tussen zit.

Landelijke stijl

Ben je niet zo van de stoere metalen en betonnen vloeren dan is de landelijke stijl misschien meer iets voor jou. Waar de industriële stijl gekenmerkt werd door stoere, metalen materialen, maakt de landelijke stijl juist gebruik van zachte tinten, natuurlijke materialen en warme elementen. De landelijk stijl komt dus meer gezellig en knus over en geeft je volledig dat thuiskomen gevoel. Het kleurenpallet dat gebruikt wordt bestaat uit zachte kleuren, denk aan vaalgeel, beige, lichtblauw of crème. Qua vloeren is hier erg veel keuzemogelijkheid. Vaak wordt echter gekozen voor een traditionele vloer van bijvoorbeeld PVC of laminaat.