Onze dakbedekking vervangen

Natuurlijk is het begrijpelijk dat het dak een keer vervangen dient te worden, dit om lekkages te voorkomen. Echter wonen wij hier pas en tijdens de verbouwing zijn we erachter gekomen dat onze dakbedekking niet bepaald meer geschikt is om onder te leven. Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die ons uit de brand kan helpen zijn we terecht gekomen bij klussenbedrijf Kabalt. Dit bedrijf levert enorm goede service voor een betaalbare prijs! Ik ben dan ook zeer tevreden over hun snelle reactie naar ons toe, het heeft tien minuten geduurd alvorens wij namelijk een bericht terug hebben gekregen.

klussenbedrijf

Duidelijke taal!

Ik heb wel eens gehad dat als ik in contact kom met een bedrijf dat ik niet begrijp wat er gezegd wordt. Zakelijke termen is niet voor mij weggelegd nee… Bij Kabalt hoef ik me daar gelukkig geen zorgen voor te maken aangezien hun duidelijk spreken zodat ook ik het snap. Onze dakbedekking vervangen was volgens hun noodzakelijk aangezien anders de lekkage alleen maar groter wordt. We hebben er dan ook voor gekozen om akkoord te geven waardoor hun de eerstvolgende dag al bij ons bezig waren om het dak te vervangen! In de tussentijd werden we netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, dit vond ik zo apart maar was er wel enorm tevreden over. Ook het moment dat ze klaar waren met de werkzaamheden is het duidelijk geworden dat het er een stuk beter uitziet!

dak