Ook altijd al een zonwering den bosch willen hebben?

Ritzscreen2-300x225De meeste mensen houden van de zon. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik daar ook bij hoor. Niks is fijner om lekker in de zomer buiten te zitten en werken aan de zomerkleurtje. Gelukkig wordt ik dan ook snel bruin. Nu ben ik niet de persoon die urenlang buiten in de zon kan liggen. Dus wanneer het heel warm is zoek ik geregeld ook de schaduw op. Dit was eerst niet mogelijk bij mij in de tuin. Vandaar dat ik begin deze zomer een zonwering heb gekocht. Omdat ik ervan overtuigd ben dat sommige van jullie hier ook wel naar op zoek zijn, geef ik jullie een goede tip mij. Zijn jullie al bekend met de firma Das en Vlassak? Nou ik kende hun eerst ook niet. Ik ging van te voren dan ook op zoek naar een zaak die ook een showroom had. Gelukkig was dit wel het geval bij das-vlassak.nl. Het verbaasde mij dan ook dat zij hun hele assortiment in de showroom hebben staan. Ik ben dus voor een zonwering Den Bosch gaan kijken, of eigenlijk naar Best. Hier werd ik vriendelijk verwelkomt en had dankzij hun professioneel advies zo een keuze kunnen maken.

logo

Waarom een zonnewering

verandazonwering_720-300x225Ik vind het soms al moeilijk genoeg om de zon buiten het huis te houden. Vooral ook omdat ik grote ramen aan de achterkant van mij huis hebt. Wanneer het dan 30 graden is schijnt er erg veel warmte naar binnen. Dankzij zonwering Den Bosch van Das en Vlassak heb ik nu meer schaduw. Ik had eerst zo’n klein parasolletje, maar hier kon je met maximaal twee mensen onder zitten, geen echt goede zonwering dus. Nu heb ik een mooi uitvalscherm gekocht. Nu kan ik zelf kiezen hoeveel schaduw ik in mijn achtertuin wil. En dit allemaal dankzij deze firma, ik kan dan ook niet anders dan hun aanraden aan jullie. Hopelijk doen jullie hier dus je voordeel mee.