Optimaal genieten van je tuin

aluminium tuinkamer

Je zit lekker met vrienden op het terras in je tuin en ja hoor het begint te regenen, snel alles naar binnen halen voor het nat wordt. De temperatuur is nog heerlijk, alleen de regen verpest het om buiten te blijven zitten. Met een aluminium tuinkamer van Verasol kun je het hele jaar door lekker buiten zitten, of het nu regent of de zon schijnt maakt niet uit. Je zit beschut achter de glazen wanden, wordt het te warm dan doe je de panelen open en komt de frisse lucht je tegemoet. 

aluminium tuinkamer

 

Welke uitvoering kies jij?

Natuurlijk vindt niet iedereen dezelfde uitvoeringen mooi en praktisch, zit je tussen twee muren in dan kunnen we ons voorstellen dat een glazen zijwand niet mooi is. Dan kun je de aluminium tuinkamer ook af laten werken met houten rabatdelen, zo heb je toch een prachtige afwerking. Heb je vrijzicht dan kun je natuurlijk ook kiezen voor vaste kozijnen met glas, of een schuifpui die je heerlijk open kunt doen. Maar ook ramen of deuren zijn mogelijk om te gebruiken, wat jij praktisch vind kun je kiezen.

 

Kenmerken van een tuinkamer

Een aluminium tuinkamer heeft bepaalde kenmerken die een terrasoverkapping niet heeft, zo is een tuinkamer voorzien van zijwanden en aan de voorkant een schuifpui of panelen van glas die je open kunt doen. De wanden rondom zorgen ervoor dat je niet afhankelijk bent van het weer om van je tuin te kunnen genieten, zomer en winter maak je gebruik van je overkapping zonder in de kou te hoeven zitten.