Plak het zelf is waar je moet zijn voor de mooiste muurstickers

Plak Het Zelf! dat is de naam van de site waar je mooie muurstickers kun vinden vertelde ik mijn zus toen zij met haar idee bij mij kwam. Ze wilde een muursticker voor op de kamer van mijn neefje. Natuurlijk help ik haar met alle verbouwingswerkzaamheden bij hen thuis, en dus ook met de decoratie. Zo mag mijn neefje slapen op zolder en wil hiervoor natuurlijk een hele stoere nieuwe kamer. 

Ook het bevestigen van de sticker ging eenvoudig

Plak Het Zelf heeft alle mogelijkheden op het gebied van muurstickers. Wat ik graag wil benomen is dat je eigenlijk de hele sticker totaal zelf kunt ontwerpen naar eigen idee en smaak. Ook zijn hier tal van voorbeelden te vinden. Mijn zus heeft uiteindelijk gekozen uit een mooi voorbeeld. Echt een leuk idee en wat erg mooi bij de kamer past. Nadat de muren klaar waren en de nieuwe vloer er in lag, heb ik de sticker heel eenvoudig bevestigd (waar ik in de eerste instantie eigenlijk erg tegen opzag). Dit leuke idee geeft echt the finishing touche. Tevens ben ik op het idee gekomen om een bestelling te doen voor mijzelf. Een mooie tekst komt er voor bij ons in de keuken. Ik vind het erg leuk en creatief om op deze manier je kamer erg persoonlijk te kunnen maken. Neem eens een kijkje op deze site, de ideeën zijn eindeloos.