Rondoband is er voor de juiste afwerking

Rondobanden zijn zeer belangrijk voor de afwerking van je tegelwerk. Door het gebruiken van de rondoband brengt dit meerdere voordelen met zich mee. Het zorgt voor een nette uitstraling en een goed straatbeeld. Daarbij zijn de rondobanden verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waardoor de uitvoering van je project een betere afwerking krijgt. Hiermee breng je ook een stukje persoonlijke voorkeur in je tuinafscheiding.

Wat doet een rondoband precies?

De rondoband is een betonproduct die er voor zorgt dat er minimale spanning ontstaat waardoor er duidelijke lijnen worden gerealiseerd. Deze lijnen worden bijvoorbeeld belicht in een tuinpad of oprit. Waarvoor je het wilt gebruiken is helemaal aan jou. Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt maar met de rondoband kun je de juiste contouren aanbrengen en zijn er tal van afwerkingsmogelijkheden die zonder niet mogelijk zijn. Je kunt de rondobanden ook gebruiken voor het afbakenen van verschillende delen in je tuin.

Rondobanden zorgen voor design in je tuin

Los van bestrating zijn de rondobanden van Betongoed erg handig voor het afbakenen van verschillende delen in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een moestuin of terras. Je hebt bijvoorbeeld een moestuin naast je terras en wil deze 2 van elkaar scheiden. Door bijvoorbeeld een tuinpad te plaatsen tussen beide, die werk je af met rondobanden en zet de lijn van het tuinpad door in de vormen van je terras en moestuin. Op het oog is duidelijk wat wat is, en blijft het wel één geheel voor een mooie uitstraling. 

Daarbij zijn de rondobanden verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Voor elk gebied in je tuin een andere kleur, of juist alles in één geheel? Het is helemaal aan jou met deze rondobanden!