Rookkanaal makkelijk te bestellen via Bouw-handel

logo-bouw-handel

kap rookkanaalZo nu en dan wordt je geconfronteerd met kosten van dingen die gemaakt moeten worden. Deze keer was het rookkanaal van de kachel aan de beurt, omdat deze door ouderdom kapot was gegaan. Het begon ook weer een stuk kouder te worden, dus het rookkanaal moest wel echt vervangen worden. Mijn eerste idee was om dit zo goedkoop mogelijk op te lossen, maar ik had begrepen dat waneer rookkanalen zo goedkoop mogelijk worden geplaatst deze vaak niet goed werken. Het leek mij ook geen goed idee om in een huis te zitten dat blauw stond van de rook en gassen van de kachel.

Online besteldISODUCT_rookkanalen_-_3

Van meerdere mensen had ik begrepen dat de rookkanalen van Isoduct van hoge kwaliteit waren en dat deze rookkanalen ook nog eens voor een scherpe prijs werden aangeboden op de website van Bouw-handel. Zelf had ik nog nooit een rookkanaal geplaatst en daarom leek het mij een goed idee om dit te laten doen door een professional.

Voordat ik een bestelling zou gaan plaatsen heb ik een bedrijf langs laten komen die voor mij zou gaan kijken welke onderdelen nodig zouden zijn, zodat ze deze zouden kunnen plaatsen zodra ik de onderdelen binnen had. De installateur had mij een lijst gegeven met onderdelen die nodig zouden zijn.

Via de website heb ik alle onderdelen makkelijk kunnen bestellen. Toen de onderdelen binnenkwamen heb ik deze laten plaatsen door het bedrijf en dat ging heel erg goed. Door een foutje had ik teveel onderdelen besteld, maar dit was geen probleem. Alle onderdelen die ik over had kon ik heel erg makkelijk retourneren!