Sleutelmaker Capelle aan den IJssel gezocht

Je komt thuis van een leuk dagje weg en dan…. Krak! Je sleutel blijft voor de helt in het slot steken, en nu?

Dit is mij van de week overkomen waardoor genoodzaakt was om te zoeken naar Sleutelmaker Capelle aan den IJssel. Hopelijk konden ze zo snel mogelijk een nieuwe sleutel maken voor mezelf aangezien ik nu steeds moet wachten tot mijn partner thuis komt van het werk. Doordat ik van de week op het internet ben gaan zoeken naar een sleutelmaker ben ik terecht gekomen op de website van Schoenmakerij de Terp. Dit bedrijf maakt het namelijk mogelijk om binnen enkele minuten een nieuwe sleutel te maken! Hiermee hoef je maar even te wachten op je sleutel, uiteraard wel verzekerd met het beste kwaliteit wat er geleverd wordt. 

Bezoekje zeer zeker waard!

keys-768x430

Het is wel even gissen altijd wanneer je thuiskomt of dat de sleutel wel werkt. Echter hoefde ik me bij hun geen zorgen te maken aangezien hun alleen maar kwaliteit kunnen leveren. Dit was ook echt te merken aan de sleutel! Sleutelmaker Capelle aan den IJssel weet dan ook erg goed hoe dat ze hun klanten tevreden kunnen stellen. Ik moet er een stukje voor rijden, echter heb ik het er zeer zeker voor over! Nu kan ik met plezier mijn eigen huis in zonder zorgen te maken dat de sleutel breekt.