Tip: openslaande deuren zijn echt een toevoeging aan het exterieur van een woning

Een van de nieuwste dingen die mij onder de aandacht is gekomen betreft het bestaan van openslaande deuren. Laat ik het anders formuleren, ik wist persoonlijk niet dat er zoveel variatie mogelijk was in dit soort deuren. Hoewel ik me gewoonlijk het meest focus op zaken die echt met het interieur van een woning te maken hebben, komt dit ook steeds vaker om de spreekwoordelijke hoek kijken. Immers, voor het totaalplaatje van een woning is het erg belangrijk natuurlijk – om niet te vergeten dat het ook voor de veiligheid van groot belang is. Wil je je woning veilig hebben afgesloten en wil je niet dat potentiële inbrekers de zwakke plek van je huis, die de garage en de tuin nou eenmaal zijn, betreden, dan kun je er maar beter voor zorgen je zaakjes goed op orde te hebben.

Een aanrader in deze sector

814Zelf ben ik groot fan van het bedrijf Different Doors, dat gevestigd is in Budel. Het ligt bij mij niet om de hoek, maar toch doe ik er graag zaken mee en raad ik klanten en collega’s in het vak deze firma dan ook altijd aan. Het bedrijf behoort tot de onbetwiste top van Nederland namelijk, en dat is nog best een prestatie in deze sector. Zij combineert veiligheid met een bijzonder uiterlijk, zoals wel terug te zien is op enkele van de hier getoonde afbeeldingen. Daaraan zie je hoe de ontwerpen echt opgaan in de omgeving en er daadwerkelijk iets aan toevoegen, gezien vanuit een architectonisch perspectief dan.

Echt een aanrader dus, als je zelf ook openslaande deuren in je woning, garage of tuin wilt!