Traprenovatie bedrijf ingeschakeld

LogoService en vakmanschap, dat is waar het bij dit traprenovatie bedrijf om draait. Al bij het eerste contact krijg je het gevoel dat je te maken hebt met echte vakmensen die hun best willen doen om jouw concept te realiseren. Binnen een dag na het sturen van een informatieaanvraag, kregen we een telefoontje. Er werd gelijk een afspraak gemaakt voor het vaststellen van de wensen en eisen, zodat er een offerte opgesteld kon worden. De opgestelde prijs is eerlijk en zonder onverwachte bijkomende kosten.

Voor het kiezen van de materialen kon je kiezen uit verschillende stalen en kleuren, daarnaast kon ook de keuze gemaakt worden om licht in de trap of in de muur naast de trap te plaatsen. De keuze is groot en voor het ontwerp van de trap wordt goed meegedacht om deze zo efficiënt mogelijk te plaatsen of te renoveren.Naamloos

Ook het plannen van de afspraak voor het zetten van de trap was snel gemaakt, waardoor de trap snel geplaatst kon worden. Na ongeveer een halve werkweek stond de trap er weer volledig nieuw bij. We hebben amper gemerkt dat het traprenovatie bedrijf hard bij ons in huis aan het werk was.

We hebben sinds het plaatsen al veel bezoek gehad, we hebben veel positieve reacties gehad.
Na het zien van de trap is mijn schoonbroer nu ook in gesprek met hetzelfde traprenovatie bedrijf dat onze trap heeft geplaatst. Niet alleen aan familie maar ook aan mensen die er om vragen zouden wij dit traprenovatie bedrijf zeker aanbevelen.