Vacature metselaar

Vacature metselaar gezocht? Ben je op zoek naar een vacature als metselaar in de nieuwbouw of in de renovatie? Vindt je persoonlijke betrokkenheid van je collega’s zeer belangrijk? Wil je werken bij een betrouwbare uitzend- en detacheringsorganisatie met nu al meer dan 300 vakkrachten? Dan ben je bij Haldu aan het juiste adres. Vrijwel in alle delen van Nederland hebben ze wel een metselaar vacature klaar liggen.logo (1)

Haldu wordt constant gevraagd om ervaren metselaars te plaatsen bij diverse opdrachtgevers. Zo werkt Haldu als uitzender en detacheerder van vakkrachten in de techniek en bouw. Haldu heeft opdrachtgevers als:

Betsema

KBK

Dura Vermeer

Janssen De Jong

Van Wijnen

Ballast Nedam

VolkerWessels

TBI

Al deze opdrachtgevers schakelen Haldu in als ze op zoek zijn naar een ervaren metselaar. Haldu komt daarom graag in contact met een metselaar die graag in de nieuwbouw of renovatie werkt. Je kunt vaak direct starten met je werk als je de vakmanschap in huis hebt.

Schrijf je vandaag nog in

Haldu is altijd op zoek naar de juiste metselaar, want dat is hun vak. Wil je snel aan het werk in de bouw en techniek die je langdurig en goed betaald werk biedt? Schrijf je dan vandaag nog in op de website van Haldu voor een vacature metselaar.