Vakantiehuis huren Frankrijk

V_www.francecomfort.com_Dordogne_luxe_vakantiepark_Frankrijk-960x250-crop-fffEen vakantiehuis huren Frankrijk is voor mij ideaal. Frankrijk is al jaren een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor ons Nederlanders, en dat is niet zo vreemd. Waar anders vind je zo’n veelzijdigheid in landschappen, cultuur en natuurlijk ook in eten en drinken?

V_www.francecomfort.com_Frankrijk_wandelen_Dordogne_vakantie-960x250-crop-fff
Vol verrassingen

Frankrijk zit vol met verrassingen. Of je nu in het westen aan de Atlantische Oceaan, bijvoorbeeld in Normandië of Bretagne wil verblijven, aan de Middellandse Zee of in bergachtige streken als de Pyreneeën of de Alpen, je komt overal schilderachtige dorpjes tegen met schitterende vergezichten. Je moet de Fransen leren kennen, hen het liefst aanspreken in hun eigen taal, dat vinden ze prachtig. Ze laten je graag de mooie plekjes van hun land zien, waar ze trots op zijn. En terecht!

V_www.francecomfort.com_lavendel_vakantievilla_Frankrijk-960x250-crop-fff
Een prachtige verblijf

Op vakantie verblijf je het liefst op een mooie locatie, dicht bij de natuur maar ook dicht bij de voorzieningen in de leuke dorpjes. Om in zo’n vakantiehuis te mogen verblijven, dat vergroot het contact met het land en met de Fransen. Vanuit je vakantiehuis slenter je door de nauwe straatjes waarlangs de schilderachtige panden oprijzen, op weg naar het dorpspleintje waar je bijna overal een al even schilderachtig kerkje aantreft. Voor mij is Frankrijk het ideale vakantieland, het is elke keer weer genieten als ik de Franse grens oversteek en ik kan genieten van het Franse land, de Franse keuken en de Franse wijnen. Nooit wil meer iets anders dan een vakantiehuis huren Frankrijk.