Voor ieder dekbed een overtrek

maten dekbedovertrekken

Voor alle soorten dekbedden hebben we bij smulderstextiel.nl een bijpassende overtrek. Hoe groot of hoe klein het dekbed ook is. Vaak wordt er gedacht dat bij een wieg geen bijpassend overtrek beschikbaar is, in onze webshop zie je voor iedere maat dekbed een passende overtrek. Maten dekbedovertrekken beginnen bij een wieg, oplopend tot een 2 persoonsbed van 270cm breed en 220cm lang. Vind je een breed dekbed lekker om onder te liggen dan neem je een maat groter dan je bed is, je hoeft dan niet te trekken om het warm te hebben.

Lange hoezen voor je dekbed

Tussen de maten dekbedovertrekken zie je steeds vaker langere maten ertussen zitten, het is niet vreemd meer als je bijvoorbeeld 220cm tegenkomt. Deze lengte is variabel, er is een dubbele instopstrook. Deze opening aan het voeteneind loopt over de hele breedte van het overtrek. Speciaal gemaakt om er een lang dekbed in te stoppen, niet ieder dekbedovertrek is uitgerust met een dubbele instopstrook. Wanneer je de maat ziet van het overtrek heb je snel genoeg door of je te maken hebt met een overtrek voor een lang dekbed.

Kwaliteit van een dekbedovertrek

maten dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken zijn er in verschillende kwaliteiten, in de webshop van smulderstextiel.nl zijn er ook overtrekken van uitstekende hotelkwaliteit. Bekende grote merken, altijd de laatste trends en designs op het gebied van overtrekken voor je dekbed. Je ziet direct in de slaapkamer dat je te maken hebt met kwaliteit en de nieuwste modellen. Of het mooi of creatief moet zijn maakt niet uit, bekijk rustig het assortiment en maak je keuze.