Wat betekent op maat gemaakt?

Deze zin horen we maar al te vaak als we gaan verbouwen of dingen in het huis gaan aanpassen. Het kan bij van alles, van gordijnen en jaloezien tot badkamers en keukens. Voor alles komt het vaak op hetzelfde neer maar wat houdt dat dan in. Het prijskaartje is altijd wel wat hoger dan veel mensen hopen, wat komt er tegenover te staan en wat krijg jij ervoor terug?

Producten met aanpassingen

Veel bedrijven maken gebruik van standaardproducten die ze kunnen aanpassen zodat ze perfect in jouw huis passen en niet rare uitstulpingen hebben zodat het er net niet af uitziet. Veel grote projecten zullen vaak op maat gemaakte aanpassingen nodig hebben omdat elk huis een beetje anders is en dus zal ‘one size fits all’ niet goed toepassen. Dit zie je vaak met ramen, want door de tijd zijn er veel verschillende soorten ramen en raam decoratie. Vooral in lengtes is het soms lastig om de goede raam decoratie te vinden, kijk naar een op maat gemaakte jaloezie. Soms zijn die extra dingen die je huis op en top maken.

Totaal op maat gemaakte producten

Sommige mensen bieden een bepaald product aan met de optie van op handgemaakte aanpassingen. Een houten tafel met de lengte, dikte, soort hout, bewerking en nog veel meer opties wat jezelf kunt beslissen. Dit is natuurlijk wel met een hoger prijskaartje, maar dat maakt het wel waard als je iets kunt creëren wat precies is wat jij wilt.

Aanpassingen zelf maken

Weinig bedrijven zullen dit aan raden maar met producten zoals gordijnen kun je makkelijk zelf inkortte door de handige opties die er tegenwoordig zijn voor DIY-opties.

Bron: www.123jaloezie.nl