Wilt u keramische tegels in uw badkamer?

Toen wij de bovenverdieping gingen verbouwen, hebben wij ook gelijk gekeken of wij de badkamer ook mee konden nemen. De laatste keer dat deze badkamer was aangepakt, was in de jaren zeventig en dus hadden wij een echte vintage badkamer. Dat is in bepaalde kringen heel populair, maar wij hadden helaas ook al het vuil uit de jaren zeventig nog steeds in de tegels van onze badkamer zitten. Het was daarom echt geen gezicht meer en daarom wilden wij graag zorgen dat wij de badkamer konden aanpakken. Ik ben toen gaan kijken wat wij nodig hadden om er echt een mooi geheel van te maken. Ik hou er heel erg van om een bad te nemen en daarom ben ik gaan kijken hoe wij een mooi bad en mooie tegels konden vinden. Ik wilde graag met keramische tegels gaan werken. Wanneer je namelijk met keramische tegels gaat werken, kun je echt iets heel moois van je badkamer maken. Ik had bij diverse vrienden van ons gezien dat zij ook met keramische tegels in de weer waren gegaan en zij gaven ook aan dat de keus voor keramische tegels gewoon een heel goede was. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik moest zijn wanneer ik goede tegels wilde kopen. Je kunt namelijk heel veel mogelijkheden benutten en daarom ben ik gaan kijken waar ik een goede leverancier kon vinden. Ik wilde graag wat anders dan de vierkante keramische tegels die iedereen al in zijn badkamer heeft. Dat industriële dat heb je op een gegeven moment ook wel gezien. Ik ben daarom gaan kijken of ik iets bijzonders kon vinden en toen ben ik op de site tegl.nl terecht weten te komen. Hier vond ik keramische tegels die ik echt heel mooi vond. Deze mensen hebben zich, zoals de naam van hun site ook al doet vermoeden, helemaal toegelegd op keramische tegels en daarom wilde ik hier graag een keer met een medewerker overleggen over wat wij het beste konden doen. Ik heb gelijk even contact opgenomen en toen kon ik al met deze mensen in gesprek.

Deze mensen leverden ons mooie keramische tegels

Wij wilden graag mooie keramische tegels kopen omdat wij echt een sfeervolle badkamer wilden hebben. Wij hadden lang genoeg geleden onder dat design van de jaren 1970. Als u ook graag iets bijzonders van uw badkamer wilt maken, kijk dan ook eens of keramische tegels iets voor u zijn. Deze tegels stralen stijl en warmte uit en wij hebben een heel mooi geheel van onze badkamer kunnen maken met deze tegels.

Wilt u meer zien?

Mocht u meer willen zien, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site tegl.nl surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal in het aanbod kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om een offerte aan te vragen

Ik hoop dat u hier op de site ook kunt vinden wat u allemaal nodig heeft. U zult zien dat deze mensen heel veel moois kunnen leveren voor zeer scherpe prijzen. Echt de moeite waard dus!