Woning ontruiming uitbesteden

logoWanneer je vader of moeder verhuisd naar een zorginstelling en dus kleiner gaat worden weet je maar al te goed dat er een hoop meubels overblijft. Woning ontruiming mag je het eigenlijk wel noemen aangezien er een hoop verkocht of weggegooid moet worden. Het verhuizen naar een zorginstelling houdt in dat diegene kleiner gaat wonen en dus een hoop dingen niet meer nodig heeft. Uiteraard is het maken van een keuze veelal aan de kinderen aangezien deze er altijd aanwezig zijn. Bij Seniorenhulp ben je in ieder geval aan het juiste adres wanneer jij de woning ontruimd wilt hebben zonder dat je hier zelf problemen mee ondervindt. 

Uiteraard wordt alles in overleg gedaan met mijn moeder, die naar een verzorgingstehuis gaat. Helaas is het wel zo dat er een hoop meubels weg moeten vanwege te weinig ruimte hiervoor. Mijn moeder vindt het vreselijk maar helaas kan ik hier niks anders aan doen. Gelukkig begrijpt ze het wel en heeft duidelijk tegen mij gezegd dat de meubels niet weggegooid mochten worden maar dat het een nieuwe kans zou krijgen. Dit vond ik ook een perfect idee en heb contact gezocht met Seniorenhulp om het in werking te stellen.Galerij7

Hun vonden het geen probleem en wilde maar al te graag deze opdracht aannemen! Woning ontruiming werd dan ook door hun gedaan en ik kon zorgeloos toekijken hoe dat ze te werk gingen. Het werd allen netjes geregeld en correct verpakt zodat er niks kapot kan gaan of wat dan ook! Al met al, een top bedrijf die goed kijkt naar de wens van de klant!