Zoekt u lange rvs tafelpoten?

Wij hebben laatst besloten om ons huis eens te gaan vernieuwen en het allemaal net wat mooier te maken. We vonden het best wel lastig om een nieuwe stijl te vinden die wij beide bij ons huis vinden staan. We hadden op een gegeven moment wel een idee voor de keuken en die zit er ondertussen ook in. We zijn van plan om nu eerst de plek waar we altijd eten een beetje mooi te maken, voordat we aan de woonkamer beginnen en natuurlijk ook nog de hele bovenverdieping. Mijn man ging vooral opzoek naar hoe we er wat sfeer bij konden brengen en ik besloot opzoek te gaan naar de tafel. We wilden voor de tafel graag rvs tafelpoten erbij kopen, omdat wij rvs tafelpoten altijd ontzettend mooi vinden staan. Ik vond het heel moeilijk om ergens een tafel te vinden met rvs tafelpoten en ik kwam er al snel achter dat het misschien beter was om de tafel en de rvs tafelpoten apart te bestellen op verschillende sites. Dit is natuurlijk best wel moeilijk om te doen, want je moet overal wel de juiste maat voor vinden. Ik moest dus opzoek naar een site waar ze rvs tafelpoten verkochten en waar ik ook nog eens heel erg duidelijk de maten van de rvs tafelpoten kon bekijken. Zo’n site vind je natuurlijk niet zomaar en ik heb dus ook een tijdje moeten zoeken, maar uiteindelijk kwam ik op de site meubelpootjes.nl terecht. Ik kon op deze site eigenlijk alle informatie vinden over de rvs tafelpoten, maar voor meer advies over welke kleuren er mooi bij elkaar staan, besloot ik toch nog even te bellen. Het personeel was ontzettend vriendelijk en ik werd heel goed geholpen, al mijn vragen werden meteen beantwoord. De werknemers wisten zelf ook veel van de rvs tafelpoten af en dat geeft mij altijd gelijk het gevoel dat de klant bij dat bedrijf echt op nummer één staat, hier was dat dus ook het geval. Ik had al snel de perfecte kleur en maat van onze nieuwe rvs tafelpoten en ik had gelijk het idee dat alles zo mooi bij elkaar zou komen. De kleuren van de keuken en de plek waar we eten komen erg overeen en het zal er weer als gloed nieuw uit komen te zien.

Ik heb hier nieuwe rvs tafelpoten besteld

De rvs tafelpoten staan erg goed bij de tafel en bij het huis in het algemeen. De maat van de rvs tafelpoten sloot perfect aan bij de tafel die we hadden gekocht en ik ben blij dat ik de poten op deze site heb besteld. Ik denk dat iedereen een keertje op deze site moet kijken, want de producten zijn van erg goede kwaliteit.

Ons huis ziet er gelijk weer mooi uit en de kleuren passen perfect bij elkaar

Heeft u ook interesse in dit product, dan kun u:

  • Even naar de site meubelpootjes.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen voor meer informatie

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de pro

Lees meer…