Wat kost een gietvloer per m2

wat kost een gietvloer per m2

Een gietvloer geeft in je huis een industriële look. Een gietvloer is mooi in je badkamer, woonkamer of keuken. Eigenlijk in iedere kamer kan het wel mooi staan. Maar wat kost een gietvloer per m2 nou eigenlijk? Daar is niet echt een duidelijk antwoord op te geven, want dat verschilt ontzettend. Het ligt aan welke soort gietvloer je koopt en hoe dik je gietvloer is. Over het algemeen ligt de prijzen tussen de 50 en 120 euro per vierkante meter. Als jij een groot huis hebt kan het dus wel oplopen. Je hebt er wel heel lang plezier van. 

wat kost een gietvloer per m2

Goedkoop is duurkoop per gietvloeren 

Een gietvloer is niet de meest goedkope vloer die er is. Als je een gietvloer wel heel mooi vind, kan je misschien in de verleiding komen om een goedkopere variant te kopen. Vooral als de kosten van je verbouwing al oplopen. Let hier wel op. Goedkopere varianten gaan ook vaker minder lang mee. Op korte termijn is een goedkopere variant dus ook daadwerkelijk een goedkopere optie. Op lange termijn valt dit vies tegen. Als je het kan missen kan je dus beter direct een goede variant kopen. Waarschijnlijk ziet die er ook nog een stuk mooier uit. 

Epoxy gietvloeren kan je zelf aanleggen

Wil je heel graag een gietvloer, maar heb je niet veel geld? Dan heb je hierboven geleerd dat je toch beter kan gaan voor een duurdere variant. De Epoxy gietvloer kan je wel zelf leggen. Zo kan je toch een beetje geld besparen. Andere varianten kan je ook proberen zelf te leggen, maar dat kan een stuk moeilijker zijn. Als je een dure gietvloer koopt wil je wel dat het er mooi uit ziet. Een Epoxy gietvloer kan je goed zelf leggen en dan ziet het er ook nog mooi uit. Zo kan je toch een beetje geld besparen.